---

Κυθηρίων Πολιτεία Η ζωή είναι ωραία, ή έτσι τουλάχιστον μας λένε…

---

kythira

A+ R A-


ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Δ.Σ του Κ.Σ.Α ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα γίνεται διδασκαλία Κυθηραϊκών και άλλων παραδοσιακών χορών, κάθε Σάββατο απόγευμα (17.00-19.00) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα – 7ος όροφος). Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 12.10.2013 .

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210.3832806 και στην δασκάλα του χορευτικού κ.Λίτσα Γαλανάκη (τηλ. 693.4477397) .

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 15:37

tsiliadoros21

kyth01

new-asma

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΝΩΛΗ…

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ Αδερφέ,Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του φευγιού σου, εσύ που πάντοτε απλόχερα σκορπούσες το απέραντο χαμόγελό σου και την αισιοδοξία , τώρα άθελά σου σε όλους μας για πρώτη και μοναδική φορά, έχεις σκορπίσει μονάχα απέραντη θλίψη και πόνο.Όταν η οικογένεια σου μου ζήτησε να μιλήσω για σένα, σκεφτόμουνα, πως θα μπορούσα αυτή την ώρα, να χωρέσω μια τεράστια πολύπλευρη προσωπικότητα, σε λίγες γραμμές. Οι λέξεις φτωχές κι εγώ λίγη να τις εκφράσω. Όμως παίρνω δύναμη από σένα να μεταφέρω την εικόνα του πατέρα, του συζύγου, του αδελφού, του θείου με μία λέξη του προστάτη, που πάντα έσκυβε με...

Read more

Ζωδια / Προβλεψεις