---

Κυθηρίων Πολιτεία Η ζωή είναι ωραία, ή έτσι τουλάχιστον μας λένε…

---

kythira

A+ R A-


ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Δ.Σ του Κ.Σ.Α ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα γίνεται διδασκαλία Κυθηραϊκών και άλλων παραδοσιακών χορών, κάθε Σάββατο απόγευμα (17.00-19.00) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα – 7ος όροφος). Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 12.10.2013 .

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210.3832806 και στην δασκάλα του χορευτικού κ.Λίτσα Γαλανάκη (τηλ. 693.4477397) .

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 15:37

tsiliadoros21

kyth01

new-asma

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Ποιο είναι το μεγαλύτερο κόστος???

Τέλος Αυγούστου χαλαρώσαμε και είπαμε να κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στην Παλαιόχωρα. Στέλνω κόσμο να την επισκεφθεί όλο το καλοκαίρι, θα ήταν κρίμα αν έχανα την ευκαιρία να την δω και εγώ. Όμως αλίμονο! Τα συναισθήματα και οι εντυπώσεις πιο ανάμικτα από κάθε άλλη φορά. Για την ομορφιά, την εντυπωσιακή σύνθεση του τοπίου, τα χρώματα, τα ερείπια, ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Για την καταστροφή όμως που συντελείται από την ανθρώπινη εγκληματική αδιαφορία έχω να πω πολλά. Το κόσμημα της Βυζαντινής Πολιτείας ο ναός της Αγίας Βαρβάρας μετράει πλέον μέρες...Τοιχογραφίες δεν υπάρχουν πιά..ΤΕΛΟΣ!! Ευτυχώς έχω σε κάποιο αρχείο...

Read more

Ζωδια / Προβλεψεις