---

Κυθηρίων Πολιτεία Η ζωή είναι ωραία, ή έτσι τουλάχιστον μας λένε…

---

kythira

A+ R A-


ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Δ.Σ του Κ.Σ.Α ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα γίνεται διδασκαλία Κυθηραϊκών και άλλων παραδοσιακών χορών, κάθε Σάββατο απόγευμα (17.00-19.00) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα – 7ος όροφος). Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 12.10.2013 .

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210.3832806 και στην δασκάλα του χορευτικού κ.Λίτσα Γαλανάκη (τηλ. 693.4477397) .

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 15:37

tsiliadoros21

kyth01

new-asma

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Ξενολαός στο Μέγα Λαγκάδι Διήγημα

Γιώργης Δρυμωνιάτης Βρε εκείνη τη νύχτα, την αγία μεν, αλλά με τα των ανθρώπων πάντα συνδεδεμένη, την σκοτεινή και ασέληνο εκείνη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων, που οι υποχρεώσεις των θνητών είναι αυξημένες έναντι του αθανάτου, ο θυμός της σιχαμένης της Τραμουντάνας δεν έλεγε να κοπάσει. Και το κρύο το ερχόμενο στη μοναχική νήσο από τις κορυφές του παγωμένου Πάρνωνος, φερόμενο επί των ισχυρών ριπών του ανέμου, τσουρούφλιζε τους τρυφερούς βλαστούς των δέντρων και δεν άφηνε τις μυτούλες των παιδιών να ξεπροβάλουν από τα σπίτια, μα ούτε και των μεγαλύτερων, που δυσκολεύονταν πολύ να εγκαταλείψουν μέσα στη νύχτα τις κλίνες για...

Read more

Ζωδια / Προβλεψεις