---

Κυθηρίων Πολιτεία Η ζωή είναι ωραία, ή έτσι τουλάχιστον μας λένε…

---

kythira

A+ R A-


ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Δ.Σ του Κ.Σ.Α ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα γίνεται διδασκαλία Κυθηραϊκών και άλλων παραδοσιακών χορών, κάθε Σάββατο απόγευμα (17.00-19.00) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα – 7ος όροφος). Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 12.10.2013 .

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210.3832806 και στην δασκάλα του χορευτικού κ.Λίτσα Γαλανάκη (τηλ. 693.4477397) .

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 15:37

tsiliadoros21

kyth01

new-asma

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Τάδε έφη Ελένη Χάρου

Τάδε έφη Ελένη Χάρου

ΜΕΛΙΝΔΑ, Η ΚΟΡΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ Ένα πολύ γοητευτικό παραμύθι λέει ότι κάποτε τα Κύθηρα ήταν ενωμένα με την απέναντι στεριά της Λακωνικής και σε μια φοβερή γεωλογική αναστάτωση αποκοπήκανε και έγιναν νησί. Με την αποκοπή αυτή αποχωρίστηκαν και δύο αγαπημένες οικογένειες. Η οικογένεια που έμεινε στη Λακωνία είχε ένα πανέμορφο αγόρι. Η οικογένεια που βρέθηκε πάνω στα Κύθηρα είχε ένα πανέμορφο κοριτσάκι που το φώναζαν Μελίνδα. Με θλίψη οι δύο οικογένειες έβλεπαν τη θάλασσα που τους χώριζε. Σιγά σιγά οι διηγήσεις της οικογένειας που ζούσε στην ξηρά, φούντωσαν τον έρωτα του αγοριού για την κόρη των Κυθήρων, ώστε έβαλε σκοπό, να...

Read more

Ζωδια / Προβλεψεις