---

Κυθηρίων Πολιτεία Η ζωή είναι ωραία, ή έτσι τουλάχιστον μας λένε…

---

kythira

A+ R A-


ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Δ.Σ του Κ.Σ.Α ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα γίνεται διδασκαλία Κυθηραϊκών και άλλων παραδοσιακών χορών, κάθε Σάββατο απόγευμα (17.00-19.00) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα – 7ος όροφος). Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 12.10.2013 .

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210.3832806 και στην δασκάλα του χορευτικού κ.Λίτσα Γαλανάκη (τηλ. 693.4477397) .

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 15:37

tsiliadoros21

kyth01

new-asma

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η γελοιότητα και η ανευθυνότητα πρέπει να έχουν όρια.

Στράτος ΧαρχαλάκηςΕίναι διαφορετικό να μέμφεσαι - ΔΙΚΑΙΩΣ - την ΕΕ και τους υπευθύνους της (ανάμεσά τους φυσικά ΚΑΙ τους εκπροσώπους της Ελλάδας στους Θεσμούς) για τη σημερινή κατάντια της Χώρας και εντελώς διαφορετικό να καταριέσαι τους πάντες και τα πάντα και εντελώς άκριτα να διακηρύσσεις την έξοδο της Χώρας από την ΕΕ και το Ευρώ, που συνιστούν το μεγαλύτερο εθνικό κεκτημένο της Χώρας των τελευταίων δεκαετιών. Όλοι εσείς που μιλάτε για περηφάνια και αξιοπρέπεια, να δώ αν θα λέτε τα ίδια όταν σταματήσουν όλες οι επιδοτήσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και λιμοκτονήσουν οι αγρότες μας, όταν σταματήσουν οι επιδοτήσεις του...

Read more

Ζωδια / Προβλεψεις