---

Κυθηρίων Πολιτεία Η ζωή είναι ωραία, ή έτσι τουλάχιστον μας λένε…

---

kythira

A+ R A-


ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Δ.Σ του Κ.Σ.Α ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα γίνεται διδασκαλία Κυθηραϊκών και άλλων παραδοσιακών χορών, κάθε Σάββατο απόγευμα (17.00-19.00) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα – 7ος όροφος). Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 12.10.2013 .

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210.3832806 και στην δασκάλα του χορευτικού κ.Λίτσα Γαλανάκη (τηλ. 693.4477397) .

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 15:37

tsiliadoros21

kyth01

new-asma

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Μια βραδιά με τους Bee Jizz

Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μετά το χορταστικό δείπνο του Μ. Σαββάτου θα άντεχα ένα ξενύχτι με μουσική μέχρι πρωίας. Κι όμως βρεθήκαμε μια παρέα οκτώ «μεσηλίκων» στο Αστικό του Ποταμού Κυθήρων ανάμεσα σε άπειρους νεαρούς να τραγουδάμε και να κουνιόμαστε στους ρυθμούς των Bee Jizz, που με το πρόγραμμα που είχαν στήσει δεν μας έδωσαν ούτε καν την ευκαιρία να πάρουμε μια ανάσα. Ήταν πολλά χρόνια πριν, καμιά εικοσαριά, που θα μπορούσε κανείς να βιώσει μια παρόμοια εμπειρία σε μεταμεσονύκτια μπαράκια του Παρισιού, του Λονδίνου, του Άμστερνταμ. Είχα ξεχάσει την αίσθηση, δεν θυμόμουν πως είναι να ακούω ένα...

Read more

Ζωδια / Προβλεψεις