---

Κυθηρίων Πολιτεία Η ζωή είναι ωραία, ή έτσι τουλάχιστον μας λένε…

---

kythira

A+ R A-


ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Δ.Σ του Κ.Σ.Α ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα γίνεται διδασκαλία Κυθηραϊκών και άλλων παραδοσιακών χορών, κάθε Σάββατο απόγευμα (17.00-19.00) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα – 7ος όροφος). Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 12.10.2013 .

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210.3832806 και στην δασκάλα του χορευτικού κ.Λίτσα Γαλανάκη (τηλ. 693.4477397) .

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 15:37

tsiliadoros21

kyth01

new-asma

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Το 3ο μνημόνιο ....

Γιώργος Κουβίδης Το 3ο μνημόνιο στα μέσα καλοκαιριού είναι το καλό σενάριο. Μέχρι τότε η Χώρα θα πρέπει να αντέξει 4-5 μήνες χωρίς σοβαρό ατύχημα. Η τελευταία συμφωνία είναι η πλέον ανόητη (χωρίς νόημα) που έχει υπογράψει η Χώρα. Στην πραγματικότητα η Κυβέρνηση έκανε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που διακήρυττε, αντί να επεκτείνει μόνο τη δανειακή σύμβαση επέκτεινε μόνο το μνημόνιο. Στο τέλος της σύμβασης θα πάρει κάποια λεφτά, εφόσον είναι καλός μαθητής και περάσει τις εξετάσεις. Ενδιάμεσα βέβαια τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, η Χώρα έχει μείνει από ρευστό και τα νταούλια τα κρατάνε δυστυχώς άλλοι. Οι ευθύνες προφανώς...

Read more

Ζωδια / Προβλεψεις