---

Κυθηρίων Πολιτεία Η ζωή είναι ωραία, ή έτσι τουλάχιστον μας λένε…

---

kythira

A+ R A-


ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Δ.Σ του Κ.Σ.Α ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα γίνεται διδασκαλία Κυθηραϊκών και άλλων παραδοσιακών χορών, κάθε Σάββατο απόγευμα (17.00-19.00) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα – 7ος όροφος). Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 12.10.2013 .

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210.3832806 και στην δασκάλα του χορευτικού κ.Λίτσα Γαλανάκη (τηλ. 693.4477397) .

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 15:37

tsiliadoros21

kyth01

new-asma

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Από πότε έγινε μαγκιά ο αυτοεξευτελισμός?

Ελίνα Γαλανοπούλου Κρίση, μέτρα, αγώνας για επιβίωση σε όλα τα επίπεδα, πορεία ολοταχώς προς τα πίσω και Εκλογές. Άρα και υποψήφιοι παλιών και νέων κομματικών σχημάτων. Υποψήφιοι, πολιτικό μάρκετιν και ΜΜΕ. Οι συνταγές είναι γνωστές σε όλους, ο τρόπος εκτέλεσης αλλάζει λόγω εκσυγχρονισμού στις μεθόδους και στη τεχνολογία. Δυστυχώς αλλάζουν και τα ήθη και οι επιπτώσεις αποβαίνουν τοξικά απόβλητα. Το μπαμ έγινε με τις δηλώσεις του συγγραφέα Αυγούστου Κορτώ και τους σχολιασμούς του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου. Η επιλογή του μέσου ενημέρωσης και των δημοσιογράφων που το υπηρετούν είναι προσωπική για τον καθένα. Οι υποψήφιοι της πολιτικής σκηνής, όσοι τους περιβάλλουν και...

Read more

Ζωδια / Προβλεψεις