---

Κυθηρίων Πολιτεία Η ζωή είναι ωραία, ή έτσι τουλάχιστον μας λένε…

---

kythira

A+ R A-
23 Δεκ

Ευχαριστήριο Ανίτας Χατζή Λουράντου

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας, του νοσοκομείου Κυθήρων, για τη συμπαράσταση, την ανθρωπιά και την ευγένεια ψυχής που επέδειξαν, στις δύσκολες ώρες που ζήσαμε με τη μητέρα μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της. Όλες και όλοι έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να αντιμετωπίσουν τα μη αναστρέψιμα προβλήματά της και να απαλύνουν τον πόνο μας στις τελευταίες της στιγμές.
Ευχαριστώ όλους και όλες σας για τη συμπαράστασή σας στο πένθος μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο σύνολο των γονέων των παιδιών του Νηπιαγωγείου μας, για το ενδιαφέρον τους.
Τέλος μια μεγάλη αγκαλιά στα ζουζουνάκια μου. Με έκαναν με τα λογάκια τους να χαμογελώ ακόμα και στις πρώτες δύσκολες μέρες της απώλειας της αγαπημένης μου μητέρας.
Ο νεογέννητος Θεάνθρωπος, να χαρίζει ειρήνη, αγάπη και γαλήνη στις καρδιές όλων μας.


Ανίτα Χατζή - Λουράντου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 18:59

tsiliadoros21

kyth01

new-asma

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Το "νέο" Αρχαιολογικό Μουσείου στη Χώρα Κυθήρων

Μετά από εννέα χρόνια που παρέμενε κλειστό, το Αρχαιολογικό Μουσείο Κυθήρων, πλήρως ανακαινισμένο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό το Σάββατο 7 Μαΐου. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς παρουσία του Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ, που τέλεσε τον αγιασμό, του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου, της Προϊσταμένης της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής Πειραιώς και Νήσων Στέλλας Χρυσουλάκη και του Δημάρχου Κυθήρων Ευστράτιου Χαρχαλάκη. Παρόντες στην εκδήλωση των εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Κυθήρων, ήταν ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Masuo Nishibayashi και ο Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα κ. Noel Kilkenny. «Το Μουσείο...

Read more

Ζωδια / Προβλεψεις